Aktivna u ratu i u miru
15. srpnja 2021.
18. Zdravstveno-savjetodavni simpozij i Duhovna obnova
3. kolovoza 2021.

U Osijeku predstavljen Regionalni centar veterana za psihosocijalnu podršku i savjetovanje o mentalnom zdravlju

Kako se navodi na službenim stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja u Osijeku je predstavljen Regionalni centar veterana za psihosocijalnu podršku i savjetovanje o mentalnom zdravlju.

U organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja i Veleposlanstva SAD-a u RH u utorak, 20. srpnja 2021., u Osijeku je predstavljen projekt budućeg Regionalnog centra veterana za psihosocijalnu podršku i savjetovanje o mentalnom zdravlju. 

Projekt su predstavili  potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i Mark Lewis Flaming, savjetnik i otpravnik poslova Veleposlanstva SAD-a u RH. 

TIjekom predstavljanja projekta naglasak je stavljen na njegovu ulogu u svrhu poboljšanja kvalitete života braniteljske populacije. Navedeni prostor moći će se koristiti za pružanje različitih oblika podrške kroz individualne i grupne vrste pomoći, za održavanje psiholoških radionica, pružanje usluga savjetovanja te različitog oblika terapijskog rada. Osim toga jedan od ciljeva je da se intenzivnije održava suradnja s udrugama iz Domovinskog rata te njihovo uključivanje u razne aktivnosti.

Više informacija o svemu možete pročitati na stranicama Ministarstva branitelja.  https://branitelji.gov.hr/vijesti/u-osijeku-predstavljen-regionalni-centar-veterana-za-psihosocijalnu-podrsku-i-savjetovanje-o-mentalnom-zdravlju/3909


Projekt REBRAND HR – Rehabilitirani branitelj Domovine Hrvatske sufinancirala je Europska
unija iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski
potencijali 2014-2020”.

www.strukturnifondovi.hr
esf.hr/operativni-program Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *