U Osijeku predstavljen Regionalni centar veterana za psihosocijalnu podršku i savjetovanje o mentalnom zdravlju
26. srpnja 2021.
Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 26. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja
5. kolovoza 2021.

18. Zdravstveno-savjetodavni simpozij i Duhovna obnova

U organizaciji Udruge 100%-tnih HRVI I. skupine, a  pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, od 30. kolovoza do 1. rujna 2021. godine u hotelu Trakošćan održat će se Duhovna obnova za članove Udruge i članove njihovih obitelji. Voditelj Duhovne obnove je Don Damir Stojić župnik Župe Duha Svetoga na Jarunu u Zagrebu (Crkva Sveta Mati Slobode).

Nakon Duhovne obnove, 2. i 3. rujna 2021. pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, u hotelu Trakošćan održat će se 18. Zdravstveno-savjetodavni simpozij.

Sudionici Simpozija su članovi Udruge i članovi njihovih obitelji.

Prvi radni dan 2. rujna 2021. godine na Simpoziju će se održati predavanja eminentnih medicinskih stručnjaka, a drugi radni dan 3. rujna 2021. godine planirana su dva Okrugla stola na temu „Utjecaj i posljedice negativne percepcije društvenih skupina prema hrvatskim braniteljima“.

Na prvom Okruglom stolu planirano je sudjelovanje predstavnika  studenata, radnika, poduzetnika, civilnih osoba s invaliditetom i umirovljenika, dok é na drugom Okruglom stolu sudjelovatie predstavnici institucija, crkve, političara, sindikata i medija.

Duhovna obnova i 18. Zdravstveno-savjetodavni simpozij održat će se uz propisane epidemiološke mjere u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Stožerom civilne zaštite Varaždinske županije.


Projekt REBRAND HR – Rehabilitirani branitelj Domovine Hrvatske sufinancirala je Europska
unija iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski
potencijali 2014-2020”.

www.strukturnifondovi.hr
esf.hr/operativni-program Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *